Допомога від сусідів: Молдова передала гуманітарну допомогу

До Одеси прибув конвой з допомогою для Херсонщини

Дві насосні станції ПНС-110, сім пластикових човнів SAVA-500, п'ять надувних човнів Orion, 161 пару гумових чобіт, мотопомпу PFPN 8/800 та понад 63 тис. консервів. Гуманітарний конвой від Молдови прибув до Одеси. Допомогу відправлять до затоплених районів Херсонщини. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС в Одеській області.


“Конвой гуманітарної допомоги прибув до Головного управління ДСНС України в Одеській області вночі з 10 на 11 червня. Наразі проводиться робота щодо організації доставки наданого майна на підтоплені території для допомоги населенню. Щиро вдячні Уряду Республіки Молдови, Генеральному Інспекторату з надзвичайних ситуацій МВС Республіки Молдови за підтримку в такі складні для України часи. Сердечно дякуємо, що ви поряд з нами та на стороні добра і людяності”, - йдеться у повідомленні.



Раніше “Коментарі” писали, що Військова адміністрація Одеської області звертає увагу жителів та підприємців на необхідність економити електроенергію. Це пов'язано з дефіцитом потужності в об`єднаній енергосистемі України. Про це повідомили у Центрі соціальних служб Одеської міської ради.


Також нагадаємо, що одеські морпіхи звільнили село Сторожове Донецької області. Як розповіли військові контроперація розпочалася о 5 ранку. Захисники висадилися із броньованих машин і розпочали штурм. На початку, окупанти намагалися артилерією подавити дії українських військових, втім не вийшло і українці взяли ініціативу у свої руки. Одеські піхотинці потихеньку звільнили хату за хатою. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися