Авіакомпанія "Мотор Січ" стане рідше літати з Києва до Одеси

Замість цього Мотор Січ хоче сконцентруватися на рейсах Запоріжжя-Київ і Запоріжжя-Мінськ

Українська авіакомпанія "Мотор Січ" скасує більшість рейсів з Києва в Одесу і Львів. Про це компанія повідомила на своїй офіційній сторінці в Facebook.

"Авіакомпанія "Мотор Січ" скасовує більшість рейсів з Києва в Одесу і Львів, зосереджуючись на польотах з міжнародного аеропорту "Запоріжжя" до Києва двічі на день і в Мінськ чотири рази на тиждень", - йдеться в повідомленні.

Детальніше про зміни розкладу польотів авіакомпанія обіцяє повідомити найближчим часом.

Сьогодні і завтра, судячи з онлайн-табло Одеського аеропорту, рейси все ж відбудуться. Так, літак з Києва приземлився сьогодні в Одесі у 11:18, а в 21:10 за розкладом очікується прибуття другого рейсу. З Південної Пальміри один рейс компанії вилетів у столицю о 7:50. Другий відправиться у 17:50.

Авіакомпанія "Мотор Січ" є структурним підрозділом однойменного запорізького підприємства, яке розробляє, виготовляє, ремонтує та обслуговує газотурбінні двигуни для літаків і вертольотів, а також промислові газотурбінні установки.

Базовий аеропорт компанії знаходиться в Запоріжжі. Вона має в своєму розпорядженні флот в 9 літаків і, крім регулярних пасажирських внутрішніх і міжнародних рейсів, здійснює пасажирські і вантажні чартерні рейси.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", авіагігант "Мотор Січ" виявився замішаним в американо-китайській технологічній війні.



Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися