До уваги водіїв: ремонт на трасі “Табаки” – Болград

Там ліквідовують наслідки збільшення автомобільного потоку по цьому маршруту

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області повідомили, що наразі спеціалісти працюють над альтернативним маршрутом в обʼїзд дороги міжнародного значення М-15 Одеса – Рені, на м.Бухарест. Наразі виконуються роботи на  автомобільній дорозі Т–16–31 КПП “Табаки” – Болград. Там ліквідовують аварійні деформації, що утворилися через збільшення інтенсивності руху на цьому маршруті.


“Підтримання даної дороги в належному стані стратегічно важливо. Це альтернативний шлях в об’їзд дороги Одеса – Рені від с. Кирнички до м. Ізмаїл та його портів, через який можуть рухатись як великовантажний, так і легковий автотранспорт”, – зазначили у відомстві.

Крім того, у відомстві наголосили, що наразі особлива увага приділяється дорогам Бессарабії - це маршрути, що ведуть до контрольно-пропускних пунктів та портів, а також через які здійснюються постачання основних обсягів товарів.


У службі також закликали водіїв бути обачними та обережними. . Не нехтуйте власною безпекою, звертайте увагу на попереджувальні знаки та дотримуйтесь Правил дорожнього руху.


Нагадаємо, що раніше “Коментарі” писали, що Україна та Молдова підписали угоду про будівництво мосту через Дністер на українсько-молдовському державному кордоні в районі населених пунктів Ямпіль – Косеуць. Кубраков зазначив, що міст стане ключовою ланкою транспортного коридору між Києвом і Кишиневом. Окрім цього, завдяки мосту українські експортери отримають найкоротший шлях із центру України до країн Центральної та Південно-Східної Європи в обхід окупованого росіянами Придністров’я.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися