Вибухотехніки поліції Одещини отримали відзнаки за мужність і сумлінну службу

Вибухотехнічна служба поліції Одещини відзначає 28-річницю заснування

Сьогодні в Одесі відбулось нагородження вибухотехніків знаками пошани в честь 28 річниці від дня заснування вибухотехнічної служби поліції. Сьогодні, разом з військовослужбовцями та колегами з ДСНС, працівники вибухотехнічної служби поліції Одещини виконують свою службу на прифронтових територіях, зокрема на деокупованій Херсонщині.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Я хочу подякувати вам за сумлінну службу. Ви ризикуєте своїм життям й берете відповідальність за ситуації, в яких одна помилка може завдати непоправних втрат. І ви гідно виконуєте свої професійні обов’язки, своєю майстерністю у розмінуванні та знешкодженні вибухівки даєте гідну відсіч агресору, ладному ставити під удар життя мирних людей. Я пишаюся тим, що я працюю тут, на Одещині, разом із вами, — зазначив керівник поліції Одещини Іван Жук.


picture

На урочистостях з нагоди річниці заснування вибухотехнічної служби, Іван Жук, вручив поліцейським заслужені відзнаки за сумлінне виконання службових обов'язків, за їх внесок у протидію збройній агресії російської федерації та боротьбу злочинністю в умовах воєнного стану. Він побажав кожному з них невичерпної наснаги, міцного здоров'я та взаєморозуміння у родинах. Також він закликав керівників берегти свій особовий склад і побажав всім витримки та надійності на шляху до великої Перемоги.



Нагадаємо, що в Одесі відзначили заслуги героїв, які стояли на захисті України. Відзнака Президента за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України була посмертно вручена Володимиру Калмику, учителю фізичного виховання Біляївського ліцею № 1, з Одеського району. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися