Спортивна реабілітація військових

Перше тренування пройшло для військовослужбовців Нацгвардії

Бокс, як реабілітація. В одеському клубі “Брати-2” пройшло перше тренування для військовослужбовців Нацгвардії у рамках програми морально-психологічного розвантаження захисників. У комітеті соціальної підтримки Федерації боксу в Одеській області повідомили, що увага потрібна не тільки пораненим бійцям, а й тим, хто повернувся за ротацією. 

“Це здоров’я додає, можна навчитися, як зустріти ворога боксерськими елементами. Це дуже допомагає. Менше думаєш про погане, завжди думаєш, як перемогти”, — ділиться досвідчений фахівець.

Заняття провів Азер Мустафаєв, який підготував чимало чемпіонів та призерів Міжнародних змагань. Під час тренування військові виконали розминку та різні вправи від справжнього гуру боксу. Азер поділився досвідом. Потім вони вийшли в ринг та побили по лапах наставнику.

Раніше “Коментарі” писали, що одеський спортсмен - переможець етапу Кубка Європи зі скелелазіння. 12 червня 2023 року в Інсбруку відбувся етап Кубка Європи серед дорослих на швидкість.  Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. У змаганнях взяв участь 41 спортсмен з 9 країн Європи: 29 чоловіків та 12 жінок. Одесу на змаганнях представляли вихованці Комунального закладу спеціалізованої позашкільної освіти "Дитячо-юнацька спортивна школа № 12".

Нагадаємо, що в Одесі відбулось нагородження вибухотехніків знаками пошани в честь 28 річниці від дня заснування вибухотехнічної служби поліції. Сьогодні, разом з військовослужбовцями та колегами з ДСНС, працівники вибухотехнічної служби поліції Одещини виконують свою службу на прифронтових територіях, зокрема на деокупованій Херсонщині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися