В Одесі курсуватиме незвичайний фототрамвай: що всередині (фото)

Фототрамвай можна буде відстежити у застосунку Transpod

14 червня, у Всесвітній день донора крові, одесити стали свідками появи незвичайного транспорту — фототрамваю. Цей проєкт, який отримав підтримку ініціативи "Донор Одеса" та КП "Одеськміськелектротранс", здатний привернути увагу громади до важливості донорства крові.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради

Метою цього мистецького проєкту є поширення свідомості про необхідність донорства крові серед широкої публіки. Експозиція фототрамвая складається зі знімків, які були надані проєктом відомого одеського фотографа Бориса Бухмана "Від серця до серця", а також з архівних матеріалів Департаменту інформації та цифрових рішень Одеської міськради.

Під час першого рейсу фототрамвая, що був організований як екскурсія, до участі були запрошені тимчасово переміщені діти, медичні працівники та донори у співпраці з благодійним фондом "Карітас Одеса УГКЦ". Максим Коновалов, завідувач музею КП "ОМЕТ", розповів екскурсантам про історію одеського електротранспорту.

Фототрамвай продовжуватиме свою подорож за найдовшим одеським трамвайним маршрутом №7 до кінця цього тижня, а потім продовжить свої маршрути за №10. Для відстеження руху трамвая, достатньо встановити мобільний застосунок Transpod та вказати бортовий номер 4010.

Нагадаємо, що 14 червня, в Одесі відбулися урочистості з нагоди Всесвітнього дня донора крові. В місті вітали донорів та співробітників міського відділення переливання крові, вручаючи їм почесні нагороди.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися