В Ізмаїлі головна новорічна ялинка буде в стилі 3D

Ізмаїл активно готується до наступаючого 2020 року

Головна новорічна ялинка на площі Перемоги в Ізмаїлі Одеської області буде в стилі 3D, змінюючи прикраси згідно закладеним програмами. Про це повідомляє офіційний сайт міста.

Також нововведенням цього року на площі стане установка інсталяції у вигляді саней з оленями. Вона розміститься на опорах і практично буде "парити в повітрі".

Як повідомив мер Андрій Абрамченко, крім святково прикрашеної площі, ізмаїльчани та гості міста отримають ще одне місце для новорічного відпочинку. Так, зовсім скоро на території біля Центру дозвілля "Портовик" почне працювати льодовий каток. Поруч з ним теж буде встановлена ялинка, але жива. Її прикрасять тими кулями і прикрасами, які були в минулому році на центральній ялинці.

Роботи по підготовці міста до новорічних свят планують завершити до 15 грудня.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в Одеської області стартувала продаж новорічних ялинок. Середня ціна при покупці ялинок на держпідприємствах, в залежності від району, складе від 60 до 100 грн. за погонний метр. В цьому році лісгоспи, враховуючи попит минулих років, планують продати більше 30 тисяч новорічних дерев.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися