Стало відомо в якому стані постраждалі в наслідок обстрілу Одеси

В Одесі та області від ракетних ударів загинули 3 мирні жителі

В Одесі лікуються постраждалі внаслідок нічної ракетної атаки росіян по місту, що відбулась 14 червня. В медзакладі знаходяться 4 постраждалих з опіковими травмами, троє з яких перебувають  у складному стані без негативної динаміки. 

Про це повідомляє Одеська обласна державна адміністрація.

Стан одного пацієнта – стабільний, середнього ступеня тяжкості. Постраждалі – працівники складу одного з торгівельних центрів. Інші 9 постраждалих внаслідок нічної атаки росіян, станом на сьогодні, виписані з лікарень та знаходяться на амбулаторному лікуванні. 

Ракетна атака

В Одесі та області від ракетних ударів загинули 3 мирні жителі, 13 отримали поранення. Внаслідок повітряного бою, вибуховою хвилею пошкоджено бізнес-центр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування та крамниці в середмісті. Попередньо, шість осіб отримали поранення різного ступеню важкості. Також ракета влучила в складське приміщення однієї з торговельних мереж, три співробітники складу загинули, сім отримали поранення.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що одесити, чиї квартири та будинки постраждали внаслідок підступних нічних обстрілів ворога, можуть розраховувати на допомогу. Виплати здійснюватимуть або коштом держави або коштом міського бюджету — тоді потрібно звертатися в районні адміністрації.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися