Проєкт прозорих іспитів здачі на права на Одещині: результати перших 15 діб

Лише третина кандидатів у водії складають іспит з першого разу

В Одеській області продовжується пілотний проєкт, спрямований на забезпечення прозорих умов складання іспитів у сервісних центрах МВС. В класах для теоретичного етапу та автівках для практичного етапу установлено додаткові камери спостереження, щоб слідкувати за процесом.
Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.
За період з 1 по 15 червня в Одеському регіоні було проведено 1733 теоретичних та 1904 практичних іспитів для кандидатів на водійські права всіх категорій транспортних засобів. Складання теоретичного іспиту з першого разу становить 33,75% (585 кандидатів), а практичного іспиту —  35 % (671 кандидат).
Кандидати у водії, можуть зареєструватися онлайн на практичний іспит за допомогою Е-ЗАПИСу. Це означає, що до сервісних центрів МВС можна не ходити двічі.
В Одеському регіоні екзаменаційна діяльність сервісних центрів МВС оптимізована. Деякі сервісні центри МВС більше не проводять теоретичні та практичні іспити, але продовжують надавати інші послуги. Виключно для складання іспитів призначені такі сервісні центри МВС:
— Білгород-Дністровський (сервісний центр МВС № 5143);
— Ізмаїл (сервісний центр МВС № 5144);
— Подільськ (сервісний центр МВС № 5149);
— Одеса (сервісний центр МВС № 5154).
Нагадаємо, що працівники сервісних центрів МВС Одещини нагадують громадянам про важливість обміну посвідчення водія, якщо його термін дії вже завершився. Згідно з правилами, обмін такого посвідчення можливий лише після закінчення строку дії, але не раніше. Процедуру можна здійснити як офлайн, відвідавши будь-який сервісний центр МВС, так і онлайн через Електронний кабінет водія.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися