Одеські фехтувальниці пропустять чемпіонат Європи через участь росіян

Представляти Україну буде тільки заслужений майстер спорту України Андрій Ягодка

Одеські спортсменки пропустять міжнародний турнір через участь росіянок. Про це повідомляє пресслужба відділення НОК України в Одеській області. У відомстві зазначили, що Олена Кравацька та Аліна Комащук, на жаль, не виступатимуть на чемпіонаті Європи з фехтування. 

Особистий турнір чемпіонату Європи, як і командний, мав проходив в рамках Європейських ігор, але Міжнародна федерація фехтування назначила окремий чемпіонат Європи, зробивши індивідуальний допуск для спортсменів росії і білорусії. В деяких видах, зокрема в жіночій шаблі, росіянки з'явилися в нейтральному статусі. 

А ось одеський шабліст, заслужений майстер спорту України Андрій Ягодка, візьме участь в особистому турнірі чемпіонату Європи, який відбудеться в Пловдиві. Зустрінеться Андрій зокрема з першим номером світового рейтингу Сандро Базадзе з Грузії. Також серед суперників болгарин Нікола Господінов, іспанець Оскар Фернандес, британець Джонатан Уебб, серб Богдан Стаменкович і румун Разван Урсачі.

Вперше Андрій Ягодка виступив на Євро в 2010-му: він посів 27-е місце в особистому турнірі, втім, в командному турнірі завоював срібло. Найкращий виступ в особистому турнірі – бронза 2012-го, в італійському Леньян. Всього у Андрія 4 медалі на чемпіонатах Європи: ще дві медалі в командному турнірі – срібло в минулому році срібло і бронза 2013-го.

Раніше “Коментарі” писали, що пляжі Одеси визнали непридатними для купання через суттєве погіршенням стану води у відкритих водоймах: купатися на пляжах міста категорично заборонено. Про це повідомила Одеська міська рада. Відповідне рішення прийнято на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Виконавчого комітету Одеської міської ради 17 червня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


УКРАИНЕЦ

18 червня 2023, 12:53

Бред конечно!!! Нужно ехать и побеждать!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися