Прогноз погоди: в Одесі та області потепління

В Одеській області стовпчики термометрів піднімуться до 12 градусів тепла

Температура повітря в Одеській області 6 грудня місцями прогріється до 12 градусів. Про це повідомили в Гідрометцентрі Чорного і Азовського морів.

За даними синоптиків, вдень очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-західний – 7-12 метрів в секунду. Температура повітря вночі становитиме 1-3 градусів тепла, вдень - 8-10 градусів тепла.

В Одеській області без опадів, вночі і вранці місцями туман, вдень стовпчики термометрів піднімуться до 12 градусів вище нуля.

На автодорогах області вночі та вранці місцями туман, видимість 200-500 м.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", 3 грудня у Савранському районі Одеської області випав перший сніг. Співробітники Савранського лісового господарства опублікували фото засніженого лісу. Також погодні умови були ускладнені у деяких районах Одеської області. Зокрема, невеликий сніг, місцями дощ, утруднювали рух транспорту на трасах в північному напрямку регіону – Кодимському, Подільському, Любашівському, Ширяєвському і Балтському районах. Поліцейські закликали водіїв суворо дотримуватися правил і пам'ятати про взаємоповагу до інших учасников дорожнього руху.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися