В Одесі через ДТП призупинили рух трамваїв

ДТП спровокувало зупинку відразу п'яти маршрутів, які прямують в Київський район міста

В Одесі сьогодні через ДТП призупинили рух відразу п'ять трамвайних маршрутів. Аварія, яка сталася на перехресті Люстдорфської дороги і вулиці Косівської, зупинила рух вагонів, що курсують за маршрутами №№ 3, 13, 26, 27 і 31. Про це повідомляє одеський сайт КЕКС.

Судячи з фото, які опубліковані в мережі, на перехресті не поділили дорогу автомобілі марок Mazda 3, ВАЗ і Lexus. Останній в результаті зіткнення опинився на трамвайних коліях, перегородивши вагонам дорогу.

picture

Фото: kekc.news

Обійшлося без постраждалих. Очевидці кажуть, що машину патрульної поліції чекали більше двох годин, так що тривалий час в районі зіткнення рух транспорту був ускладнений.

"На даний момент рух трамваїв вже відновлено", - повідомили порталу "Коментарі" в прес-центрі комунального підприємства "Одесміськелектротранс".

Зазначимо, що за останній тиждень це вже друге ДТП, яке зупиняє рух трамваїв у місті. Як раніше повідомляв портал "Коментарі", схожий випадок стався днями в Суворівському районі міста. Через зіткнення двох автомобілів в районі дитячого центру "Молода гвардія" на Миколаївській дорозі тимчасово не ходили трамваї, що прямують у напрямку Пересипського мосту.


Джерело: https://kekc.news/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися