У Чорному морі Росія тримає один носій “Калібрів”

Загальний залп у Чорному та Азовському морях наразі складає нуль ракет

Станом на ранок понеділка, 19 червня, у Чорному морі чергують три ворожих кораблі, серед яких на одному є крилаті ракети “Калібр”. В Азовському морі — один ворожий корабель. В Середземному морі на бойовому чергуванні знаходиться до 8 ворожих кораблів.

Загальний залп наразі складає до 16 ракет, повідомляє ВМС ЗСУ. 

“За добу, в інтересах рф, прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 29 суден, з них 4 рухались з протоки Босфор; до Чорного моря – 8 суден, з них 2 рухались у напрямку протоки Босфор”, - йдеться в повідомленні відомства. 

Нагадаємо, що сьогодні вночі окупанти нанесли черговий удар ракетами по Одещині. Як повідомили в оперативному командуванні "Південь", цього разу ворог вдарив крилатими ракетами морського базування "Калібр", які випустив з акваторії Чорного моря. Всього було випущено чотири ракети, які були успішно знищені силами протиповітряної оборони. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що Національна поліція в Одеській області встановлює обставини смертельної аварії, яка трапилася біля села Броска. За попередньої інформацією, водій вантажівки виїжджав з другорядної дороги на головну і наїхав на 64-річного місцевого жителя, коли той намагався перейти дорогу. Потерпілий помер на місці, адже отримав несумісні із життям травми. Як стало відомо, 57-річний водій вантажівки - з Києва. Наразі його перевіряють на стан алкогольного сп’яніння. Тривають слідчі дії.

Крім того “Коментарі” писали, що 5-річна дівчинка ледь не потонула в басейні Чорноморська. Про це повідомляють медики з Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. По приїзду, лікарі діагностували у дитини неповне утоплення у прісній воді. Їй надали медичну допомогу та екстрено доставили до Одеської обласної дитячої клінічної лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися