Купатися на морі - це кричуща безвідповідальність - Труханов

Міський голова записав відеозвернення до городян міста

Міський голова Одеси Геннадій Труханов записав відеозвернення до одеситів та гостей міста. Мер зазначив, що купатися в морі категорично заборонено, а відвідування пляжів - небезпечним відпочинком. Крім того, міський голова зазначив, що на пляжах міста посилена охорона і працює муніципальна варта. 

“Морську воду в одеській затоці визнано непридатною для купання, а одеські пляжі - небезпечними для відпочинку. Купання в морі категорично заборонено”, - наголосив Одеський міський голова.


Прокоментував Труханов і ситуацію із забороною вилову та вживанням свіжої морської риби і чорноморських морепродуктів. Введено заборону на торгівлю цими морепродуктами. Наразі триває перевірка об'єктів торгівлі, перш за все рибних рядів одеських ринків.

“Одесити мають бути здоровими. Наші діти мають бути здоровими. Ходити зараз на пляж, купатися в морі, продавати та купувати морську рибу - це кричуща безвідповідальність, яка може призвести до дуже поганих наслідків”, - підкреслив мер Одеси.

Зазначимо, якщо ви помітили реалізацію морської риби та морепродуктів на стихійних ринках, прохання повідомляти за такими телефонами: 

098 798 47 93
093 411 00 33


Нагадаємо, що 214 талановитих маленьких одеситів та гостей міста взяли участь у міському конкурсі-фестивалі “Зоряна юність Одеси”. Діти виступали у різних категоріях: хто танцював, хто співав. Демонстрували усі свої найкращі вміння. Особливістю цьогорічного конкурсу стало те, що діти, які тимчасово проживають та навчаються за кордоном, також мали можливість доєднатися до фестивалю. Вони записали свої роботи на відео та надіслали організаторам.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися