В Одесі фінансово підтримують ветеранів війни та родин загиблих захисників

Матеріальну підтримку затверждує робоча група

13 людей отримують грошову допомогу від Одеської мерії. Про це повідомили на сайті міста. Соціальна підтримка від мерії надається ветеранам війни або родинам загиблих захисників. Розмір допомоги затверджується на засідання робочої групи.  

“Відбулося засідання робочої групи з розгляду питань призначення адресних допомог ветеранам війни, сім’ям загиблих (померлих) ветеранів війни на території інших держав та під час участі у забезпеченні проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил (ООС) для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України”, - йдеться у повідомленні. 

Так, стало відомо, що допомогу призначили:

адресну щомісячну муніципальну допомогу по 2000 грн (на місяць) – одна особа з інвалідністю внаслідок війни на території інших держав та сім осіб з інвалідністю внаслідок війни, які брали безпосередню участь у забезпеченні проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил (ООС) для захисту незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, в разі, якщо інвалідність настала внаслідок захворювання;

- адресну щомісячну муніципальну допомогу по 500 грн (на місяць) – п’ять дітей осіб з інвалідністю внаслідок війни, які брали безпосередню участь у забезпеченні проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил (ООС) до досягнення ними 18-річного віку.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що Фонду державного майна України в Одеській та Миколаївській областях виставив на продаж нежитлові приміщення та будівлі колишнього Одеського лікеро-горілчаного заводу. Про це повідомили у пресслужбі організації.  Стартова ціна аукціону - 2 мільйони 947,1 тисячі гривень. Торги відбудуться 5 липня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися