В Одесі спецпідрозділ "КОРД" отримав нагороди та нове обладнання з нагоди річниці

Спецпідрозділу було подаровано прилади нічного бачення та засоби протидії БпЛА

Вчора, 20 червня, спецпідрозділ “КОРД” відзначив річницю з Дня створення служби “Корпус оперативно-раптової дії”. Співробітники "КОРДу" отримали почесні нагороди, а подарунками до річниці стало нове обладнання.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Шановні офіцери, я радий привітати вас з професійним святом. Бійці "КОРДу" – еталон чоловічої мужності та сили. Ви завжди там, де небезпечно, де потрібна непохитна рішучість, сталева витримка та міць. З упевненістю скажу, що “КОРД” дорівнює надійний захист української держави та народу. Для нього не існує завдань, які йому не під силу. Я пишаюся тим, що маю честь працювати з вами, і вдячний вам за самовіддане ставлення до своєї роботи. Бажаю вам міцного здоров’я, сімейного добробуту, кар’єрного зросту, завжди повертатися з бойових завдань без втрат, — сказав очільник поліції Одещини Іван Жук.


На урочистій церемонії керівник підрозділу "КОРД", капітан поліції Юрій Кафтан, отримав сертифікат та ключі від службового автомобіля. Крім цього, спецпризначенцям було подаровано прилад нічного бачення та засіб протидії дронам та безпілотним літальним апаратам. Для тренувань команди отримали новенький інвентар, який був придбаний за підтримки спортивного клубу поліції “Патріот”.

picture
Нагадаємо, що в Одесі відбулось нагородження вибухотехніків знаками пошани в честь 28 річниці від дня заснування вибухотехнічної служби поліції. Сьогодні, разом з військовослужбовцями та колегами з ДСНС, працівники вибухотехнічної служби поліції Одещини виконують свою службу на прифронтових територіях, зокрема на деокупованій Херсонщині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися