Прикордонники затримали в Одесі наркодилерів і переправщика нелегалів

Суд відправив під арешт двох учасниць організованого злочинного угруповання та організатора каналу незаконної міграції громадян Туреччини

Прикордонники затримали в Одесі двох учасниць організованого злочинного угруповання, що займалися розповсюдженням наркотиків та зброї. Про це повідомили в Держприкордонслужбі України.

Оперативно-розшукові заходи по цій групі були досить тривалими. У жовтні правоохоронці затримали перших двох її учасників. 4 грудня прикордонники спільно з співробітниками поліції провели обшуки в одному з будинків Одеси, де затримали ще двох осіб, оголошених у розшук.

Київський районний суд Одеси обрав їм запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави розміром 750 тис. грн. одній затриманій і понад 1 млн грн. – іншйй. Слідчо-оперативні заходи тривають.

Крім того, 5 грудня співробітники оперативно-розшукових підрозділів Південного регіонального управління Держприкордонслужби затримали організатора каналу незаконної міграції громадян Туреччини. Приморський районний суд Одеси ухвалив взяти його на два місяці під арешт з правом внесення застави розміром 1 млн грн.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", одеські прикордонники завадили нелегалам потрапити в ЄС через Україну.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися