В Одеській області пройшов НМТ: з якими перешкодами зіткнулись абітурієнти

Щоденна явка на НМТ в Одеській області перевищувала 94%

У період з 7 по 20 червня 2023 року, абітурієнти Одещини проходили національний мультипредметний тест (НМТ). В основній сесії НМТ, було зареєстровано 15 357 учасників.
Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.
Для забезпечення 20 змін тестувань, що проводилися протягом основної сесії, було організовано 57 тимчасових екзаменаційних центрів (ТЕЦ) у 25 різних районах області. Щодня у ТЕЦ явка перевищувала 94% абітурієнтів.
Попри непередбачувані обставини, такі як повітряні тривоги, аварійні відключення електроенергії та проблеми з Інтернет-з'єднанням, робота ТЕЦ продовжувала свою роботу без суттєвих перешкод. Всі учасники тестування вчасно евакуювалися до місць безпеки та поверталися до своїх робочих місць після закінчення небезпеки.
Для успішного проведення основної сесії НМТ було залучено 630 педагогічних працівників та інших фахівців. Офіційні результати тестування, які будуть виражені у шкалі від 100 до 200 балів, будуть оголошені 28 червня.
Нагадаємо, "Коментарі" писали, що до 1 вересня 2023 року в Одеській області планується витратити майже 550 млн гривень на покращення шкільних укриттів. Зазначені кошти виділені з державного та місцевого бюджетів, а також отримані завдяки підтримці міжнародних донорів.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/1842


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися