В центрі Одеси оновлюють дорожню розмітку: що зміниться для водіїв (фото)

Паркування на ділянці від Успенської до Базарної тепер дозволено лише з однієї сторони

В Одесі продовжується робота з оптимізації дорожнього руху, спрямована на поліпшення умов пересування по місту. Були проведені роботи з оновлення дорожньої розмітки на вулиці Леонтовича, а саме на ділянці від вулиці Успенської до вулиці Великої Арнаутської.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

До цього на цій ділянці з обох боків було заборонено паркування, що призводило до зменшення пропускної здатності дороги, оскільки деякі автомобілісти все ж залишали свої транспортні засоби тут. Тепер же було внесено зміни: паркування дозволено лише з одного боку, що звільнило другу смугу для повноцінного руху автомобілів. Це рішення сприяє зменшенню заторів та покращує швидкість руху на вулиці Леонтовича.
picture

Також, у рамках оновлення організації дорожнього руху, була зміщена осьова лінія таким чином, щоб автотранспорт, що рухається лівою смугою, уникав наїзду на трамвайні рейки, а транспорт, що рухається правою смугою, зберігав безпечну відстань до рейок. Ця ініціатива сприяє підвищенню безпеки руху та уникненню потенційних аварійних ситуацій.
picture

Також, відбулися зміни в організації дорожнього руху на вулиці Ольгіївська. На ділянці дороги від вулиці Пастера до узвозу Марінеско введено двосторонній рух автотранспорту. Спеціалісти КУ “СМЕП” вже оновили дорожню розмітку та встановили відповідні знаки дорожнього руху.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися