Одеський боксер здобув срібну медаль чемпіонату України

Готували спортсмена тренери Ігор Гордієнко та Дмитро Бобошко

Одеський спортсмен зайняв гідне місце чемпіонат України з боксу, який проходив в Черкасах з 11 по 18 червня. Кирил Стогнієнко виборов нагороду в категорії до 46 кг. Про це повідомили в Одеській міський раді.

За титул найсильнішого боролися 388 спортсменів зі всіх областей України. Вони змагались за путівки на чемпіонат Європи серед школярів та школярок, що відбудеться у Словенії.

Одеську область представляли спортсмени Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №8. Готували спортсменів тренери-викладачі Ігор Гордієнко та Дмитро Бобошко.

Раніше “Коментарі” писали, що молодий легкоатлет з Чорноморська Владислав Шепелєв виграв змагання з потрійного стрибка з особистим рекордом 16,67 метра. Це найкращий результат сезону серед стрибунів, чий вік не перевищує 23 років. Вигравши змагання, Владислав приніс збірній України 16 очок в залік командного чемпіонату Європи, де наша команда на 2-му місці після першого дня змагань (12 видів із 37-ми): 138,5 очки. Лідирує збірна Угорщини.

Нагадаємо, що одеська шашкістка стала переможницею чемпіонату Європи. 12-18 червня 2023 року в італійському місті Фоллоніка відбувся командний чемпіонат Європи з шашок-100. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. До програми ЧЄ-2023 входили змагання з класичної, швидкої та блискавичної ігор серед чоловіків та жінок (загалом 6 комплектів медалей). У складі жіночої української команди виступала одеситка Вікторія Мотрічко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися