Одеські студенти допомагатимуть волонтерам завдяки чат-ботам: як це працює

Завдяки ініціативі волонтерські організації зможуть покращити менеджмент роботи

Одеські студенти створили проєкт "Єдині" для допомоги людям та волонтерським організаціям завдяки чат-ботам. Волонтерські організації можуть отримати власного готового і продуманого чат-бота, який покращить менеджмент всередині організації. 

Про це повідомив Дмитро Пастухов, голова волонтерської ініціативи "Єдині.Проєкт".

Проєкт призначений як для волонтерських організацій, так і для звичайних людей. Він ділиться на дві частини: Єдині.ВО та Єдині.Global. Наприклад останній - це система, яка об’єднує всіх наявних чат-ботів для того, щоб максимально прискорити надання допомоги людям. Зараз проєктом зацікавилися дві волонтерські організації.

Голова ініціативи  зазначив, що волонтери ради залучити до співпраці будь-які організації, але саме зараз більше цікаві ті що будуть працювати на майбутніх деокупованих територіях, де дуже багато людей потребуватимуть  допомоги.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що одеські волонтери відкриються у Херсоні пункти питної води. У Херсоні з’являться сім точок, куди будуть завозити питну воду.

Також працівники Одеського морського порту знову врятували тварин, яких принесло до одеського узбережжя  після підриву Каховської ГЕС. Так, портовики зазначили, що виявили пташенят, тритонів, болотних черепах і вужів. Про це повідомили в КУ "Одеський зоопарк".





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися