Одеські енергетики почали готуватися до зими та ремонтувати обладнання

Наразі потужностей вистачає для виробництва електроенергії на Одещині

Одеські енергетики завершили капітальний ремонт трансформатора й незабаром встановлять його на одній із підстанцій Одеси. Підготовка до наступної зими триває. 

Про це повідомляє ДТЕК Одеські електромережі.

За повідомленням Національної енергетичної компанії "Укренерго", наразі виробництва електроенергії в Одеській області вистачає для задоволення потреб споживачів. Згідно з останніми даними, не були встановлені жодні обмеження енергоспоживання.

Якщо немає світла 

Якщо виникає відключення електроенергії, рекомендується спочатку перевірити на офіційному сайті компанії, чи вже зареєстрована аварія за вашою адресою. Якщо ні, то можна повідомити про відсутність світла у зручний спосіб:

- у приватні повідомлення на Facebook ДТЕК Одеські електромережі;

- у розділі "Відсутня електроенергія?" на сайті;

- зателефонувавши до кол-центру за номерами +38 (068/095/073) 750 90 90 (мобільний) або +38 (048) 705 90 90 (стаціонарний). Звертаємо вашу увагу, що через велику кількість дзвінків, лінії кол-центру можуть бути перевантажені.


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі є низка заселених багатоквартирних будинків, які вже понад 10 років приєднані до електромереж, як будівельні майданчики. Це впливає на якість подачі світла та мешканцям доводиться оплачувати електроенергію за тарифом для побутових клієнтів.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися