В Одеському регіоні з'явиться інтерактивна карта пожежної безпеки

Небайдужі одесити зможуть повідомляти про порушення пожежної безпеки в навчальних закладах за адресою: [email protected]

Голова Одеської ОДА Максим Куций ініціював створення інтерактивної карти всіх навчальних закладів Одеської області з даними про пожежну безпеку. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Кожен небайдужий зможе повідомляти про порушення пожежної безпеки в навчальних закладах за адресою: [email protected]. Після цього влада буде вживати заході щодо усунення недоліків.

Як зазначив Куций, це не змінить ситуацію за один день, але це реальний крок для безпеки наших дітей.

"Ми повинні зробити реальні кроки, щоб запобігти такі жахливі трагедії. Ми не можемо чекати, поки кілька інспекторів обійдуть всі школи, коледжі та вузи області", – сказав глава Одеської області.

Зазначимо, раніше після трьох масштабних пожеж в Одесі – у дитячому таборі "Вікторія", психіатричної лікарні і готелі "Токіо Стар" – в місті проводили тотальні перевірки пожежної безпеки, однак це не допомогло уникнути трагедії в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Як повідомляв портал "Коментарі", 8 грудня ході візиту до Одеси прем'єр-міністр Олексій Гончарук доручив главі Держслужби за надзвичайних ситуацій на час розслідування відсторонити від виконання обов'язків начальника ГУ ДСНС в Одеській області Віктора Федорчака та його заступника з профілактики Михайла Вовка. Крім того, прем'єр звернувся до голові Одеської області Максиму Куцому відсторонити від виконання обов'язків керівника департаменту освіти і науки Одеської облдержадміністрації Олександра Лончака.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися