Сухопутні війська відреагували на багатства скандального одеського військкома

Євген Борисов обвинувачується у незаконному збагаченні та володінні нерухомістю в Іспанії

В Одесі розгорівся скандал навколо військового комісара Одеської області Євгена Борисова. Він нібито збагатився на оформленні так званих "білих квитків" за відстрочку від мобілізації, а також оформив на свою матір розкішну віллу в Іспанії. Тож наразі тривають перевірки. 

Про перевірки повідомили Сухопутні війська ЗС України.

Нульовий рівень толерантності до корупції – був та залишається принциповою позицією у Збройних Силах України.  Інформація, що шириться у ЗМІ про незаконне збагачення одного з начальників територіального центру комплектування та соціальної підтримки, має бути перевірена правоохоронними органами. Командування Сухопутних військ Збройних Сил України всіляко сприятиме проведенню необхідних заходів, - йдеться в повідомленні. 

Відомство попросило всіх дочекатись офіційних висновків правоохоронних органів та оприлюднення інформації.

Деталі скандалу 

Борисов опинився в центрі корупційного скандалу наприкінці квітня. Повідомляється, що родина Євгена Борисова володіє в Європі розкішною нерухомістю та елітними автомобілями. Йому приписують проживання в орендованому майні за п'ять тисяч євро на місяць, придбання його матір'ю елітного будинку в Марбельї (Іспанія) загальною вартістю €3,95 мільйона. 

Євген Борисов був призначений військовим комісаром Одеської області в липні 2019 року. До цього він обіймав посаду військового комісара Малиновського військкомату міста Одеси. Загалом на посаді військкома Борисов працює від 1996 року.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині ДБР викрило правоохоронця, який налагодив побори на пунктах пропуску на ввозі товарів в Україну. Він вимагав гроші з підприємців за безперешкодний ввіз харчових продуктів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися