В Одеській області найменш популярний онлайн запис на іспити з водіння

Мешканці Одещини частіше особисто записуються на іспит, аніж онлайн

У чотирьох областях України, зокрема й в Одеській, триває пілотний проєкт із забезпечення прозорих умов складання практичних іспитів з водіння. Все більше кандидатів обирають онлайн запис на екзамен. 

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Впровадження е-запису дає кандидатам змогу скоротити кількість візитів до сервісних центрів МВС з двох до одного. Детальну інформацію та поради щодо планування візиту можна знайти на відповідному розділі сайту "Як спланувати візит до сервісного центру МВС".

Одеська область відрізняється від інших регіонів, що беруть участь у пілотному проєкті. Тут кандидати у водії не соромляться використовувати традиційний спосіб отримання талонів у терміналі сервісного центру МВС. У червні 414 кандидатів водіїв скористалися онлайн записом, тоді як 2542 рази люди особисто звернулися до приміщення сервісного центру МВС для отримання талона на практичний іспит.

Де саме на Одещині є можливість складати іспити:

  • Білгород-Дністровський (сервісний центр МВС № 5143);

  • Ізмаїл (сервісний центр МВС № 5144);

  • Подільськ (сервісний центр МВС № 5149); 

  • Одеса (сервісний центр МВС № 5154).

Нагадаємо, що в Одеській області продовжується пілотний проєкт, спрямований на забезпечення прозорих умов складання іспитів у сервісних центрах МВС. В класах для теоретичного етапу та автівках для практичного етапу установлено додаткові камери спостереження, щоб слідкувати за процесом.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися