Зеленський доручив Залужному негайно звільнити з посади скандального одеського військкома

Також президент доручив створити комісію

Президент України Володимир Зеленський дав термінове доручення Залужному негайно звільнити з посади одеського "воєнкома" Євгена Борисова, у якого журналісти  відшукали маєток та офіс в Іспанії.

Про це повідомив Володимир Зеленський. 

Також президент доручив створити комісію під керівництвом першого заступника міністра оборони України генерала Олександра Павлюка разом із правоохоронним блоком та НАЗК для перевірки всіх військкомів в усіх регіонах України, "щоб вони не ганьбили нашу державу і пам’ять героїв, які гинуть на фронті".

Дав термінове доручення Головкому Залужному негайно звільнити з посади, так би мовити, одеського "воєнкома" – начальника місцевого центру комплектування, про якого говорить вся наша країна, - повідомив Зеленський. 

Зазначимо, Борисов опинився в центрі корупційного скандалу наприкінці квітня. Повідомляється, що родина Євгена Борисова володіє в Європі розкішною нерухомістю та елітними автомобілями. Йому приписують проживання в орендованому майні за п'ять тисяч євро на місяць, придбання його матір'ю елітного будинку в Марбельї (Іспанія) загальною вартістю €3,95 мільйона. 

Євген Борисов був призначений військовим комісаром Одеської області в липні 2019 року. До цього він обіймав посаду військового комісара Малиновського військкомату міста Одеси. Загалом на посаді військкома Борисов працює від 1996 року.

"Коментарі" писали, що Сухопутні війська відреагували на багатства скандального одеського військкома.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися