На Одещині під час гасіння сухої трави постраждав 84-річний чоловік

Чоловіка госпіталізували до міської лікарні

На Одещині в селі Семенівка загорілася суха трава та чагарник. До ДСНС в Одеській області надійшло повідомленні о 12:43, а вже за півгодини пожежу було ліквідовано. Аби швидко загасити полум'я до роботи залучали 1 одиницю техніки та чотирьох вогнеборців. На жаль, намагаючись самостійно боротися з вогнем постраждав 84-річний чоловік. Його госпіталізували до міської лікарні з опіками верхніх та нижніх кінцівок. Ймовірна причина пожежі - "необережне поводження з вогнем". 

За інформацією рятівників, всього за минулу добу було 36 пожеж: з них одна в місті та 35 в області. Крім того, працівники ДСНС мали 30 виїздів на загорання сухої рослинності, на загальній площі ~ 9,327 Га.

Раніше “Коментарі” писали, що майже 2 години понад 70 рятувальників боролись з вогнем в триповерховій будівлі заводу на Чорноморського Козацтва. Загиблих та постраждалих, на щастя, немає. Загоряння будівлі сталося 23 червня. Через вітер та сильне полум’я була загроза розповсюдження вогню на велику площу. Як зазначили рятувальники, пожежа ліквідована на площі 1000 м.кв. Завдяки оперативним діям вогнеборців, вогонь не розповсюдився на 12-поверхову будівлю, розташовану поруч.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що загоряння сухої рослинності стали серйозною проблемою на території Одещини протягом цього літа. За цей період трапилося близько 200 пожеж, які спричинили знищення понад 50 гектарів землі. І лише протягом останньої доби рятувальники здолали 12 пожеж на площі понад 5 гектарів. Про це повідомляє пресслужба Головне управління ДСНС України в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися