Реестрація на 10-ий ювілейний Чілдрен Кінофест в Одесі відкрилась

Чілдрен Кінофест триватиме з 30 червня до 9 липня

Розпочалася реєстрація на безкоштовні покази 10-го ювілейного Чілдрен Кінофесту, який триватиме з 30 червня до 9 липня. Захід пройде в кінотеатрах Одеси, Києва, Львова, , Дніпра, Полтави, Вінниці, Житомира, Луцька, Хмельницького та Чернігова. Протягом десяти днів у кінотеатрах десяти міст триватиме найбільший український кінофестиваль для дітей та підлітків. Відвідування безкоштовне за умови попередньої реєстрації. 

Глядачам покажуть новинки анімації з Норвегії та Нідерландів, пригодницьке кіно зі Словенії, Данії та Німеччини, комедію з Іспанії, фентезі з України, класичний фільм Агнєшки Голланд, добірку найкращих короткометражних стрічок, знятих дітьми, та переможця Чілдрен.

Бронювання безкоштовних квитків відкривається на сайті Чілдрен Кінофесту поступово: з 23 червня можна зареєструватися на фільм-відкриття, з 24 червня - на другий день фестивалю і так далі.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Одесі завершилося електронне опитування щодо перейменування 15 вулиць, яке тривало з 25 квітня. Про це стало відомо з платформи "Соціально активний громадянин". Нові назви запропонували члени історико-топонімічної комісії міськради.

Крім того, Одеський, Чорноморський та Ізмаїльський порти в Одеській області планують передати у концесію, “Південний” – модернізувати, а три дунайські порти – розвивати у відповідності до зростання вантажопотоку. Про це повідомив голова Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафа Найєм.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися