Дунайське пароплавство має пропозиції для безробітних моряків

Морякам обіцяють високі зарплати за кар'єрний зріст

Українське Дунайське пароплавство запрошує на роботу судноводіїв-дніпровців та моряків, які внаслідок війни залишилися без роботи.УДП пропонує програму підготовки та адаптації для роботи на Дунаї.

Про це повідомляє Генеральний директор УДП Дмитро Москаленко.

У відомстві обіцяють допомогу з документами, пропонують навчання й інтеграцію в екіпажі. Окрім того, морякам гарантують високий та стабільний заробіток та перспективу кар’єрного зростання.

Друзі, не втрачайте час! Ваші колеги, які ще рік тому і уяви не мали про Дунай, сьогодні вже працюють старшими та другими помічниками, а невдовзі отримають посади капітанів з можливістю отримувати до 7 тисяч євро на місяць, - повідомив Москаленко.

Директор УДП взяв у приклад історію 24-річного моряка, який рік тому приїхав в Ізмаїл з Маріуполя. Після закінчення Азовського морського інституту НУ "ОМА" він працював на морських балкерах. Але на новому місці хлопець не розгубився, підготувався до отримання дунайського робочого диплому та прийшов третім помічником на теплохід "Капітан Глушко".

Потім працював на теплоходах "Лука Капикраян", "Прага" на "зерновій" лінії до Констанци. Наразі повернувся на "Капитана Глушко" у якості другого помічника.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що відтепер моряки зможуть подати заяву та отримати кваліфікаційні документи через довірену особу. Про це повідомили в Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України. Там зазначали, що зміни до постанови №1499 внесли за спільної ініціативи Мінвідновлення та Адміністрації судноплавства. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися