На Одещині ремонтують дороги, що ведуть до кордону та портів

Водіям слід бути уважним на автошляхах в Одеській області

На дорогах Болградського району розпочато важливі дорожні роботи, спрямовані на покращення інфраструктури та безпеки для автотранспорту. Зокрема, особлива увага приділяється дорогам Ізмаїльського та Болградського району. 

Про це повідомляє Болградська районна державна адміністрація.

На автомобільній дорозі Т–16–31 КПП "Табаки" – Болград – /М-15/ (на Ізмаїл) проводяться роботи з експлуатаційного утримання, спрямовані на усунення аварійних деформацій дорожнього покриття, що виникли внаслідок збільшення руху на цьому маршруті.

Також розпочато роботи з експлуатаційного утримання на трасі Т–16-06 КПП Виноградівка – Болград - /М-15/ (на Одесу). Ці маршрути мають стратегічне значення, оскільки є альтернативними шляхами об'їзду дороги Одеса – Рені, особливо для великовантажного та легкового автотранспорту. 

picture

Дороги ведуть до міжнародних контрольно-пропускних пунктів та портів, якими здійснюється постачання основних товарів.

Варто відзначити, що дорожні роботи проводяться в рамках експлуатаційного утримання, не призупиняючи рух автотранспорту. Проте, водіїв закликають бути особливо уважними та обережними. Враховувати попереджувальні знаки та дотримуйтесь Правил дорожнього руху.

Нагадаємо, перші платні дороги в Україні можуть з'явитися в Одеській, Дніпропетровській, Київській, Львівській, та Полтавській областях. Загальна вартість проєкту, за оцінками спеціалістів держагентства, може становити 6,5 мільярда доларів США “Коментарі” писали, що з 24 квітня Укртрансбезпека відстежує порушення габаритно-вагових норм на в'їзді в Одесу автоматично. На автодорозі М-05, Київ – Одеса розташовано ще одну WIM-систему (WIM 49).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися