Генпрокурор відвідав Одещину: яка ціль поїздки

Андрій Костін наголосив про забезпечення доступу до сховищ та укриттів та фіксації злочинів РФ на Одещині

Генеральний прокурор Андрій Костін провів нараду з правоохоронцями Одеського регіону, а також очільником Одеської обласної воєнної адміністрації. На зустрічі обговорили актуальні питання правоохоронної діяльності у сфері забезпечення економічної стабільності та громадської безпеки в області.

Про це повідомляє Одеська Обласна Прокуратура.

Андрій Костін підкреслив, що ключовим завданням органів правопорядку залишається протидія злочинам проти основ національної безпеки та контрдиверсійні заходи. Окрему увагу звернув на важливість якісного збору та фіксації доказів воєнних злочинів держави-агресора, - йдеться в повідомленні. 

Генпрокурор згадав про забезпечення доступу до сховищ та укриттів, оперативного реагування на факти недопуску до них українців під час повітряних тривог. Також Андрій Костін наголосив на посиленні роботи щодо викоренення схем незаконного ухилення від сплати податків та інших обов’язкових платежів до бюджету, зокрема при здійсненні експортно-імпортних операцій, протидії незаконному виробництву і обігу підакцизних товарів.

Генпрокурор підкреслив, що над вирішенням цих завдань правоохоронні органи регіону мають працювати максимально злагоджено, оперативно та ефективно.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині прикордонники виявили у громадянина Молдови заборонену символіку — георгієвську стрічку. Інцидент стався, коли 65-річний іноземець, керуючи своїм автомобілем Opel, намагався в'їхати на територію України.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися