На Одещині прикордонники виявили в іноземця заборонену символіку (фото)

В авто громадянина Молдови була виявлена георгієвська стрічка

На Одещині прикордонники виявили у громадянина Молдови заборонену символіку — георгієвську стрічку. Інцидент стався, коли 65-річний іноземець, керуючи своїм автомобілем Opel, намагався в'їхати на територію України.

Про це повідомляє Ізмаїльський прикордонний загін

Прикордонники помітили, що чоловік прикріпив заборонений символ до важеля перемикання передач. Після виявлення георгієвської стрічки прикордонники звернули увагу іноземця на його правопорушення. Він стверджував, що не знав про те, що цей символ є забороненим на території України.
picture

Таке правопорушення передбачене ст. 173-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Виготовлення та пропаганда георгієвської (гвардійської) стрічки", прикордонні служби направили повідомлення до поліції. Санкції статі передбачають штраф від п’ятдесяти до ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, що на Одещині під час процедури оформлення автомобіля Ford для виїзду з України, один з пасажирів представив паспорт з підробками відміток прикордонної поліції Молдови. Прикордонники виявили фальшивку та відмовили в пропуску через кордон. 

Також зазначимо, що на Одещині в поромному пункті пропуску “Орлівка”, прикордонники здійснили успішну операцію затримання громадянина Азербайджану, який перебував у міжнародному розшуку за даними Інтерполу. Інцидент стався вчора, коли іноземець намагався покинути територію України через зазначений прикордонний пункт.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися