Пропонував хабаря для виїзду за кордон: на Одещині затримали чоловіка з фальшивими документами

Чоловік пропонував одеським прикордонникам майже 1500 тисячі євро хабаря

На Одещині під час процедури оформлення автомобіля Ford для виїзду з України, один з пасажирів представив паспорт з підробками відміток прикордонної поліції Молдови. Прикордонники виявили фальшивку та відмовили в пропуску через кордон. 

Про це повідомляє Ізмаїльський прикордонний загін.

Однак, 25-річний чоловік не збирався зупинятись і намагався підкупити прикордонників, запропонувавши неправомірну вигоду в розмірі 1480 євро. Прикордонники категорично відмовились від хабаря та задокументували злочин відповідно до закону.

За ознаками злочинів, передбачених ст. 358 “Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів” та ст. 369 ККУ “Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі”, прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.

Нагадаємо, що на Одещині в поромному пункті пропуску “Орлівка”, прикордонники здійснили успішну операцію затримання громадянина Азербайджану, який перебував у міжнародному розшуку за даними Інтерполу. Інцидент стався вчора, коли іноземець намагався покинути територію України через зазначений прикордонний пункт.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися