Ремонтні роботи на дорогах Одеси: де можливі затори

В деяких районах Одеси працюватиме спецтехніка

На деяких вулицях Одеси, сьогодні будуть вестись ремонтні роботи.Також, комунальники по місту здійснюватимуть поверхневе очищення решіток дощоприймачів.

Про це повідомляє Департамент міського господарства.  

Роботи проводяться за такими адресами: 

  • вул. Одарія, 

  • вул. Щеголева,

  • вул. Церковна – очищення дощоприймачів, промивка рукавів; 

  • пров. Газовий – очищення колектору;

  • Хаджибейська дорога – очищення лотків, канав.

Шановні автолюбителі, не залишайте автотранспорт на решітках дощоприймачів, і в безпосередній близькості до них, це ускладнює роботу спецтехніки, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, перші платні дороги в Україні можуть з'явитися в Одеській, Дніпропетровській, Київській, Львівській, та Полтавській областях. Загальна вартість проєкту, за оцінками спеціалістів держагентства, може становити 6,5 мільярда доларів США. 

“Коментарі” писали, що з 24 квітня Укртрансбезпека відстежує порушення габаритно-вагових норм на в'їзді в Одесу автоматично. На автодорозі М-05, Київ – Одеса розташовано ще одну WIM-систему (WIM 49). 

Також зазначимо, що через суттєве потепління, на Одещині підрядні організації ліквідовують ями та вибоїни на дорожньому покритті для підвищення безпеки дорожнього руху. Асфальт суттєво пошкодився внаслідок осінньо-зимового періоду та через збільшення інтенсивності руху на автошляхах  області. Роботи виконують гарячими асфальтобетонними сумішами.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися