Дуже скоро будуть результати, які всіх порадують – Наталя Гуменюк про роботу Сил оборони

Наразі необхідно дотримуватися режиму інформаційної тиші

Начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк повідомила, що наразі бойова робота українських захисників продовжується і вже має свої результати  та йде за планом. Крім того, скоро на всіх чекають новини, які усіх порадують. 

“Силам оборони це не завдало того клопоту, на який розраховували окупанти, але все ж таки певні зміни в бойовій роботі відбулися. Але вони вкладаються в той глобальний план того самого страшного просування Сил оборони, який так лякає окупантів. Тобто окупанти продовжують усвідомлювати, що навіть така складна ситуація, яку вони створили такою техногенною катастрофою, не зупинить Сили оборони. Ми продовжуємо бойову роботу, вона результативна і йде за заздалегідь погодженим планом. Дуже скоро будуть результати, які всіх порадують, впевнена”, – зазначила вона.

Крім того, Наталя Гуменюк зауважила, що наразі дуже суворо необхідно дотримуватися режиму інформаційної тиші, який є дуже продуктивним для організації подальших дій, а також допоможе зберегти життя українців. 

“Те, що стосується зокрема нашого напрямку, наразі ми можемо говорити, що ми ведемо досить гучну контрбатарейну боротьбу. У всьому решта – поки що режим інформаційної тиші. І це дуже важливо, надзвичайно важливо для того, щоб зберегти життя наших людей, зберегти життя наших підрозділів і місцевих мешканців, які також змушені бути задіяними в цих всіх ситуаціях”. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що 28 по 30 червня проводитимуться ремонтні роботи залізничного переїзду станції Ізмаїл — Порт Угольний. Колія знаходиться на ділянці автомобільної дороги М-15 Одеса — Рені (на Бухарест). Саме тому тимчасово буде змінена організація дорожнього руху. Про це повідомили в патрульній поліції Одеської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися