До уваги водіїв: на Одещині тимчасово змінена схема дорожнього руху

Зміни торкнуться ділянки автомобільної дороги М-15 Одеса — Рені (на Бухарест)

З 28 по 30 червня проводитимуться ремонтні роботи залізничного переїзду станції Ізмаїл — Порт Угольний. Колія знаходиться на ділянці автомобільної дороги М-15 Одеса — Рені (на Бухарест). Саме тому тимчасово буде змінена організація дорожнього руху. Про це повідомили в патрульній поліції Одеської області. 

У відомстві попередили, щоб водії планували свої подорожі заздалегідь та звертали увагу на зміну дорожньої обстановки: 

- Рух вантажного автотранспорту, що прямує до міста Рені (порт Рені, МАПП "Рені — Джурджулешти), МАПП "Орлівка — Ісакча", а також у порт "Ізмаїл" буде здійснюватися згідно схеми організації дорожнього руху через села Банівка, Василівка, Каракурт та місто Болград. Так і в зворотному напрямку.

- Рух вантажного транспорту, що прямує до міста Ізмаїл, на вулицю Нахімова, залишається незмінним, а саме здійснюється через вулицю Єдності за вже узгодженою схемою руху.

- Руху пасажирського та легкового автотранспорту що прямує до міста Рені, МАПП "Рені-Джурджулешти", МАПП "Орлівка — Ісакча" буде здійснюватися через місто Ізмаїл, за таким напрямком: М-15 — проспект Незалежності — вулиця Рєпіна — вулиця Гагаріна (нова назва Європейська) — вулиця Станційне селище — вулиця Болградське шосе — М-15. Так і в зворотному напрямку.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що на деяких вулицях Одеси, сьогодні будуть вестись ремонтні роботи.Також, комунальники по місту здійснюватимуть поверхневе очищення решіток дощоприймачів. Про це повідомляє Департамент міського господарства.

Крім того, “Коментарі” писали, що з 24 квітня Укртрансбезпека відстежує порушення габаритно-вагових норм на в'їзді в Одесу автоматично. На автодорозі М-05, Київ – Одеса розташовано ще одну WIM-систему (WIM 49).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися