Окупанти взяли тактичну паузу у Чорному морі – Гуменюк

Наталя Гуменюк повідомила про відсутність ракетоносіїв у Чорному морі

В Чорному морі ворог вочевидь взяв тактичну паузу. Наразі всі ворожі ракетоносії заведені в пункти базування. Однак окупантами проводиться повітряна розвідка та висвітлення надводної ситуації. 

Про це повідомила  Наталя Гуменюк, начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України.

В Чорному морі ворог вочевидь взяв тактичну паузу. І зараз всі ракетоносії заведені в пункти базування. Чорноморське угрупування складається з сімох одиниць, в Азовському морі – один корабель. Вони висвітлюють надводну обстановку, проводять повітряну розвідку, в тому числі із застосуванням безпілотних літальних апаратів. І це говорить про те, що ворог може планувати наступні повітряні атаки, в тому числі із застосуванням авіації як стратегічної, так і тактичної, і  застосуванням ракет морського базування. Не виключно також використання ворогом берегових комплексів, наземних комплексів ракетних, – зазначила Наталя Гуменюк. 

Також Гуменюк зауважила, що, згідно з певними показниками, окупанти все ж відчувають "ракетний голод" хоча виробництво не припинили, і постачання є. Окупанти досі можуть поновлювати свій ракетний потенціал.

На жаль, поки що санкції не працюють так вичерпно, як це потрібно, – додала Гуменюк.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що наразі бойова робота українських захисників продовжується і вже має свої результати  та йде за планом. Крім того, скоро на всіх чекають новини, які усіх порадують. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися