На Одещини велика прийомна родина отримала допомогу від Фундації Олени Зеленської

Фундація Олени Зеленської була створена, щоб підтримувати таких дітей, батьків та родинну атмосферу виховання

Загалом, для української родини є нормою виховання однієї чи двох дітей. Натомість прийомна мати з Одещини Галина Володимирівна виховала вже тридцятьох дітей. Всі дорослішали у любові та теплому сімейному колі. Так, Фундації Олени Зеленської продовжує підтримувати прийомні родини, адже допомог дуже необхідна особливо у такий складний для країни час. Про це повідомили в Одеській обласній адміністрації.

У своїй прийомній родині (дитячому будинку сімейного типу) пані Галина та її чоловік Микола наразі виховують шістьох дітей – Максима, Ренату, Анастасію, Матвія та двох Данилів. Діти були позбавлені батьківського піклування та сімейного затишку, але здобули його у цій турботливій сім’ї. Днями велика прийомна родина отримала допомогу від Фундації завдяки фінансовій підтримці європейських партнерів із Європейського інвестиційного банку. Сім’я отримали допомогу у вигляді котлів, меблів, побутової техніки, все для кухні та дому. А також ноутбуки, велосипеди, дитячі іграшки, усе для комфортного життя та дитячого дозвілля і, врешті, для безтурботного дитинства. 

Зазначимо, що Фундація Олени Зеленської була створена, щоб підтримувати таких дітей, батьків та родинну атмосферу виховання.

Раніше “Коментарі” писали, що різноманітні заходи в рамках благодійного марафону “Тиждень добрих справ” тривають в Одесі. Так, сімейний центр “Мрія” швидко перейняв естафету цьогорічної 13-тижневки та став другим епіцентром добра серед десятки зареєстрованих організацій.

Крім того, “Коментарі” повідомляли, що Сергій Дементьєв заступник директора ДУ “Одеського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України” Сергій Дементьєв під час брифінгу розповів, що в Одеському регіоні зафіксували випадки сказу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися