В Одесі неповнолітній вдарив ножем у серце 20-річну дівчину: подробиці

За скоєне йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі

Поліцейські Одещини затримали 16-річного юнака за підозрою в умисному вбивстві молодої жінки. Наразі хлопцю повідомили про підозру та на період слідства помістили під варту. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області. 

За інформацією правоохоронців відомо, що неповнолітній почав конфліктувати із незнайомими йому 20-річною дівчиною і її співмешканцем. Далі словесна перепалка переросла у взаємну штовханину. У розпал скандалу підозрюваний витяг з кишені ніж, раптово наблизився до дівчини та наніс їй удар у груди. Швидку викликали очевидці конфлікту. Потерпілу доставили до лікарні з проникаючим ножовим пораненням грудної клітки з пошкодженням серця. На жаль, ушкодження виявилося несумисним с життям – дівчина померла. 

“За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру в умисному вбивстві, що передбачено ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Суд задовольнив клопотання слідчих та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини та мотиви злочину. Слідство триває”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що адвоката-депутата Херсонської районної ради, якого затримали в Одесі за хабар, відправили до СІЗО. Про це стало відомо з ухвали суду. Вищий антикорупційний суд України обрав запобіжний захід для адвоката у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у 134,2 тисячі гривень. Якщо ж адвокат не внесе заставу, то він повинен буде 30 діб перебувати у СІЗО. І тільки після цього, йому можуть змінити запобіжний захід, або ж продовжать термін тримання під вартою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися