Адвоката, якого затримали в Одесі за хабар, відправили до СІЗО

Якщо заставу адвокат не внесе, він перебуватиме у СІЗО 60 діб

Адвоката-депутата Херсонської районної ради, якого затримали в Одесі за хабар, відправили до СІЗО. Про це стало відомо з ухвали суду. Вищий антикорупційний суд України обрав запобіжний захід для адвоката у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у 134,2 тисячі гривень.

Якщо ж адвокат не внесе заставу, то він повинен буде 30 діб перебувати у СІЗО. І тільки після цього, йому можуть змінити запобіжний захід, або ж продовжать термін тримання під вартою.

У разі внесення коштів, на нього покладуть наступні обов'язки:

- прибувати за кожною вимогою;

- не відлучатись з Одеської області без дозволу;

- повідомляти про зміну свого місця проживання та роботи;

- утримуватися від спілкування зі свідками, а також іншими особами щодо обставин справи;

- здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет

Раніше “Коментарі” повідомляли, що поліція затримала адвоката, депутата Херсонської районної ради, який обіцяв чоловіку за певну винагороду вплинути на рішення суддів районного суду стосовно його вироку. Адвокат ретельно ховав хабар: він поклав їх в спальний мішок і тримав в офісі. За інформацією оперативники Департаменту стратегічних розслідувань та теруправління в Одеській області, 19 червня спільними діями Нацполіції в Одеській області, детективами НАБУ та Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою затримали правопорушника на гаряму: під час отримання 2000 доларів США хабара.

Нагадаємо, “Коментарі” повідомляли, що Одеська обласна прокуратура успішно забезпечила виконання рішення Господарського суду Одеської області, що стосується особливо цінних земельних ділянок. Згідно з судовим рішенням, до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно внесено відомості про право державної власності на 15 земельних ділянок сільгосппризначення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися