В Одесі на хабарі у 2000 доларів США затримано адвоката

Фігуранту вже повідомили про підозру

На Одещині поліція затримала адвоката, депутата Херсонської районної ради, який обіцяв чоловіку за певну винагороду вплинути на рішення суддів районного суду стосовно його вироку. Адвокат ретельно ховав хабар: він поклав їх в спальний мішок і тримав в офісі. За інформацією оперативники Департаменту стратегічних розслідувань та теруправління в Одеській області, 19 червня спільними діями Нацполіції в Одеській області, детективами НАБУ та Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою затримали правопорушника на гаряму: під час отримання 2000 доларів США хабара.

“Адвокатові повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Також перевіряється причетність до кримінального правопорушення працівників суду”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що міський голова Одеси Геннадій Труханов записав відеозвернення до одеситів та гостей міста. Мер порушив проблемне питання щодо продажу неповнолітнім алкогольних напоїв. Розважальні заклади, де діти можуть придбати собі випивку, Труханов назвав “внутрішнім ворогом”. За словами міського голови, це - злочин, який має жорстко каратися. Крім того, Труханов також підкреслив, що звернення міської ради вже отримали належну реакцію. Так, нещодавно, один заклад вже позбавили ліцензії на продаж алкоголю.

Крім того, “Коментарі” писали, що в Одесі на вулиці Генерала Гудовича стався інцидент, коли водій мотоцикла порушив правила дорожнього руху, не мавши шолому, та відмовився зупинитися після вимоги мотопатрульних. Чоловік почав тікати від працівників поліції збільшивши швидкість. Про це повідомляє Патрульна поліція Одеської області.

Джерело: https://t.me/dsr_npu/2615


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися