Наливають алкоголь неповнолітнім: в Одесі позбавили ліцензії розважальний заклад

Мэр Одессы заверил, что это - преступление, которое должно жестко пресекаться правоохранителями

Міський голова Одеси Геннадій Труханов записав відеозвернення до одеситів та гостей міста. Мер порушив проблемне питання щодо продажу неповнолітнім алкогольних напоїв. Розважальні заклади, де діти можуть придбати собі випивку, Труханов назвав “внутрішнім ворогом”.

За словами міського голови, це - злочин, який має жорстко каратися. Крім того, Труханов також підкреслив, що звернення міської ради вже отримали належну реакцію. Так, нещодавно, один заклад вже позбавили ліцензії на продаж алкоголю.

“Тож звертаюсь до органів, які відповідають за контроль продажу алкогольної продукції в розважальних закладах та закладах громадського харчування. Звертаюсь до правоохоронних органів: нам усім треба остаточно зупинити цей злочинний промисел!”, сказав мер Одеси.

Всі, хто так чи інакше має відношення до продажу спиртного неповнолітнім, мають бути покарані з усією суворістю закону. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що захворюваність на гострі кишкові інфекції в Одесі перебуває в межах сезонних коливань. Проте за останній тиждень спостерігалася тенденція до зростання захворюваності на 11%, порівняно з попереднім тижнем. Понад половину від захворівших складають діти, переважно раннього віку — до чотирьох років. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

“Коментарі” також писали, що в Одесі з'явиться центр військового лідерства. Разом із навчаннями для чинних і майбутніх офіцерів у Центрі планують проводити курси для цивільних з тактичної медицини, кібербезпеки та створення патронатної служби для родин загиблих і поранених воїнів ЗСУ. Про це на брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів Сергій Варламов, Боєць ЗСУ, ініціатор та голова проєкту Центру Військового Лідерства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися