Місто-побратим Лодзь надасть Одесі необхідну гуманітарну допомогу

Допомоги нададуть для боротьби з наслідками підриву Каховської ГЕС

Місто-побратим Лодзь надасть гуманітарну допомогу Одесі. Про це стало під час зустрічі офіційної делегації Одеської міської ради з першим заступником мера міста Лодзь паном Адамом Пустельником. Гуманітарну допомоги нададуть для боротьби з наслідками підриву Каховської ГЕС.

Так, в Одеській міській раді розповіли, що 24-25 червня 2023 року в місті-побратимі Лодзь проводився Фестиваль поріднених міст Лодзі. Одеса також долучилася до заходу. Наше місто на фестивалі представляла офіційна делагація на чолі з директором Департаменту міського господарства Одеської міської ради Натілією Мостовських. Через фотографії відомого одеського фотографа Бориса Бухмана делегація знов привернула увагу польських мешканців та гостей міста до нинішніх реалій України, проблем війни та необхідності гідної відсічі ворожої агресії.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Одесі відкрилася персональна виставка Єлизавети Лісютіної “Фантазій паперовий світ”. В експозиції представлені твори, виконані в техніках витинанки і паперопластики, які мають споконвічну історію та втілюють найвищі ідеали національного мислення. Вхід на виставку безкоштовний. Виставка триватиме до 1 серпня 2023 року. Крім того, для охочих будуть проведені майстер-класи з виготовлення витинанки та іграшки-гармошки.

Нагадаємо, що поліцейські викрили шахрайську схему 37-річного утриманця слідчого ізолятора. Перебуваючи під вартою, зловмисник встиг продати п’ять гранат та більше тисячі набоїв, а також виманити у шістнадцятьох жителів Одеси гроші за неіснуючі портативні зарядні пристрої. Про це повідомила Національна поліція в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися