В Одесі закидали яйцями колишнього голову Миколаївської окружної прокуратури, після оголошення вироку суду

Геннадія Германа визнали винним у співпраці з російською спецслужбою та засудили на довічне ув'язнення

Приморський районний суд Одеси визнав винним колишнього голову Миколаївської окружної прокуратури Геннадія Германа у співпраці з російською спецслужбою та засудили за держзраду до довічного ув'язнення на засіданні 28 червня. Після оголошення вироку Геннадія Германа закидали сирими яйцями.

Слідство довело у суді, що співробітники поліції передавали йому дані про загиблих військовослужбовців та паролі від блокпостів, оскільки Герман був головним прокурором Миколаївської області, а той потім передавав цю інформацію спецслужбам росії. Захист обвинуваченого при цьому просив визнати Германа невинним. Сам Герман також провину не визнав та заявив, що жодних даних нікому не передавав. Втім, врешті-решт суд засудив його до довічного ув’язнення з конфіскацією майна. Це рішення він може оскаржити, але родичі загиблих вдячні суду за таке рішення та запевнили, що боротимуться до кінця.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що поліцейські викрили шахрайську схему 37-річного утриманця слідчого ізолятора. Перебуваючи під вартою, зловмисник встиг продати п’ять гранат та більше тисячі набоїв, а також виманити у шістнадцятьох жителів Одеси гроші за неіснуючі портативні зарядні пристрої. Про це повідомила Національна поліція в Одеській області. 

Нагадаємо, що правоохоронці викрили чоловіка, який публікував та пропагував в соціальних мережах ідеологію комуністичного та нацистського тоталітарних режимів. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися