В Одесі затримали наркоторговця, який ховав амфетамін серед продуктового набору

Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років

Поліцейські затримали чоловіка, який перевозив два пакунки наркотиків. Зупинили правопорушника біля логістичної компанії на проспекті Небесної Сотні. Він почав запевняти правоохоронців, що отримав посилку з вівсянкою та сіллю, втім поліцейські виявили в ній ще й пів кілограма психотропу. Про це повідомили в Національній поліція в Одеській області. 

Як виявилось, чоловік приїхав із Кропивницька. Наразі усі психотропні речовини в нього вилучили та  скерували усе на дослідження. Крім цього, в ході огляду мобільного телефону громадянина, поліцейські виявили інформацію щодо розповсюдження забороненої речовини

“За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом прокурорів Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у придбанні та зберіганні з метою збуту психотропної речовини. Цей злочин кваліфікується ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. Поліцейські помістили підозрюваного до ізолятора тимчасового тримання і клопочуть щодо застосування відносно нього запобіжного заходу. В ході слідства правоохоронці встановлюватимуть походження незаконної речовини”, - повідомила заступник начальника слідчого відділу райуправління поліції Алла Кальчева.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що поліцейські викрили шахрайську схему 37-річного утриманця слідчого ізолятора. Перебуваючи під вартою, зловмисник встиг продати п’ять гранат та більше тисячі набоїв, а також виманити у шістнадцятьох жителів Одеси гроші за неіснуючі портативні зарядні пристрої. Про це повідомила Національна поліція в Одеській області. 

Нагадаємо, “Коментарі” писали, що поліцейські Одещини затримали 16-річного юнака за підозрою в умисному вбивстві молодої жінки. Наразі хлопцю повідомили про підозру та на період слідства помістили під варту. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися