В Одесі велопатрульні протягом місяця притягнули до відповідальності 440 водіїв

Патрульні опублікували результати за місяць роботи

Велопатрульні вже місяць несуть службу в набережних зонах та парках міста. Протягом цього часу поліцейські встигли відпрацювати 43 виклики, а також притягнули до відповідальності 440 водіїв за порушення правил зупинки, склали понад 50 адміністративних протоколів, а також виявили два факти вчинення наркозлочинів. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

“Завдяки високій мобільності та ефективності, велопатрульні допомагали громадянам, забезпечували громадський порядок, контролювали дотримання правил дорожнього руху з боку водіїв та робили місто ще безпечнішим”, - йдеться в повідомленні.

 У відомстві зазначили, що велопатруль гідно виконує свої обов'язки й продовжує бути незамінним елементом місцевої правоохоронної системи, що сприяє створенню комфортного та безпечного середовища для всіх мешканців і гостей міста. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що поліцейські затримали чоловіка, який перевозив два пакунки наркотиків. Зупинили правопорушника біля логістичної компанії на проспекті Небесної Сотні. Він почав запевняти правоохоронців, що отримав посилку з вівсянкою та сіллю, втім поліцейські виявили в ній ще й пів кілограма психотропу. Про це повідомили в Національній поліція в Одеській області. 

Нагадаємо, що поліцейські викрили шахрайську схему 37-річного утриманця слідчого ізолятора. Перебуваючи під вартою, зловмисник встиг продати п’ять гранат та більше тисячі набоїв, а також виманити у шістнадцятьох жителів Одеси гроші за неіснуючі портативні зарядні пристрої. Про це повідомила Національна поліція в Одеській області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися