В Одесі затримали чоловіків, які викрали товар на 200 тисяч гривень

За скоєне їм загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років


Поліцейські затримали двох одеситів 29 та 34 років, які викрали зі складу велику партію товару та завдала збитків підприємцю на 200 тисяч гривень. Двом фігурантам повідомлено про підозру у крадіжці. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області. 

За попередньою інформацією, чоловіки знали, що на складі є багато товару, тому далеко за північ приїхали на автомобілі до будівлі, проникли туди через вікно на даху і викрали більше 500 жіночих курток вартістю 380 гривень кожна. Правопорушники завдали потерпілому збитків на суму понад 200 тисяч гривень.

Поліцейські оперативно встановили марку автомобіля, на якому зловмисники вивезли чужий товар, та визначили його маршрут пересування. Так, виявилось, що правопорушники намагалися заплутати сліди: вони виїхали за місто та перевантажили викрадене майно до іншого автомобіля.


“За наявності зібраних правоохоронцями доказів фігурантам повідомили про підозру у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, поєднаній з проникненням у приміщення, вчиненій за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану. Це правопорушення кваліфікується ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі строком від п’яти до восьми років. Слідство триває. Поліцейські встановлюватимуть місцезнаходження викраденого майна, а також інших осіб, які можуть бути причетними до злочинної змови підозрюваних”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що поліцейські затримали чоловіка, який перевозив два пакунки наркотиків. Зупинили правопорушника біля логістичної компанії на проспекті Небесної Сотні. Він почав запевняти правоохоронців, що отримав посилку з вівсянкою та сіллю, втім поліцейські виявили в ній ще й пів кілограма психотропу. Про це повідомили в Національній поліція в Одеській області. 

Нагадаємо, що поліцейські викрили шахрайську схему 37-річного утриманця слідчого ізолятора. Перебуваючи під вартою, зловмисник встиг продати п’ять гранат та більше тисячі набоїв, а також виманити у шістнадцятьох жителів Одеси гроші за неіснуючі портативні зарядні пристрої. Про це повідомила Національна поліція в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися