Одеська міська клінічна інфекційна лікарня повертається до звичайного режиму роботи: подробиці

В Україні завершується дія карантину у зв’язку з пандемією коронавірусу

Із 1 липня в Україні закінчується карантин і режим надзвичайної ситуації через пандемію COVID-19. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Кабінету міністрів у вівторок. Саме тому з липня Одеська міська клінічна інфекційна лікарня переходить до звичайного режиму роботи. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

У відомстві повідомили, що на території лікарні триває ремонт дитячого корпусу. Там від старого корпусу залишилися тільки тримальні конструкції.Протягом реконструкції зробили повне перепланування та, по аналогії з попередніми корпусами, побудували полубокси за сучасними нормами.

“З 2016 року у лікарні було зроблено капремонт корпусів,  відкрито власну лабораторію, оновлено приймальне відділення. Її оснащено генераторами, кріоциліндрами, кислородною станцією та сучасним обладнанням. І сьогодні ми продовжуємо надавати кваліфіковану медичну допомогу одеситам та мешканцям області. Дякую медичному персоналу. Продовжуємо працювати!”, - сказав мер Одеси Геннадій Труханов.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що на завтра, 30 червня в Одесі велика потреба в донорах крові групи 3(+). Всі охочі мають попередньо зареєструватись. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. Здача відбудеться в п’ятницю, 30 травня з 9:00 до 10:30 на Слобідці за попереднім записом за посиланням. Після реєстрації Вам зателефонують та підтвердять, що треба приходити.

Нагадаємо також, що на півдні Одещини прикордонники Ізмаїльського загону є одними з лідерів по здачі донорської крові. Захисники кордонів систематично долучаються до здачі крові аби рятувати життя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися