На Одещині за останні роки виявили 20 нелегальних заправок

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер звернувся до правоохоронних органів

Протягом останніх років на Одещині виявлено два десятки нелегальних заправок. Їх перевірки з року в рік не давали ніяких результатів, а їх кількість тільки зростала.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Це неприпустимо. Особливо в умовах воєнного стану.  Нелегальні АЗС - вже традиційна проблема для Одещини. Проте діяльність таких об’єктів має бути припинена. Сьогодні звернувся до правоохоронних органів з проханням вжити результативних заходів з ліквідації нелегального обігу пального, його виробництва та реалізації, - йдеться в повідомленні. 

За словами очільника області таке неприпустимо особливо в умовах воєнного стану. Такі об’єкти - це не тільки недоотримані податки, а й пряма загроза для людей, екології та інфраструктури.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що одеські поліцейські вилучили понад три тисячі літрів дизельного пального сумнівного походження. Його виявили у двох мікроавтобусах, які були зупинені на блокпостах на території Пересипському районі Одеси.

Також на Одещині на підпільному виробництві "брендових" парфумів затримали 11 учасників банди. "Бізнесмени" налагодили незаконне масове виробництво контрафактної парфумерної продукції відомих світових брендів та поліграфічної пакувальної продукції до неї.





Джерело: https://t.me/odeskaODA/1936

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися