В Одесі намагалися незаконно перевезти понад три тисячі літрів дизельного пального

Загальна вартість вилученого пального становить понад 160 тисяч гривень

Одеські поліцейські вилучили понад три тисячі літрів дизельного пального сумнівного походження. Його виявили у двох мікроавтобусах, які були зупинені на блокпостах на території Пересипському районі Одеси.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Під час перевірки автобусів 43-річного жителя Одеського району та 41-річного одесита, у салоні автівки першого водія виявили дві ємності з дизельним паливом об’ємом 2300 літрів, а у другого – дві ємності з дизелем об’ємом 1000 літрів. Документів на перевезення вантажу водії не мали. За приблизними підрахунками, загальна вартість вилученого понад 160 тисяч гривень.

Співробітники відділу поліції склали відносно чоловіків протоколи. Йдеться про переміщення пального транспортними засобами, не зазначеними у митних деклараціях при переміщенні пального митною територією України прохідним транзитом або внутрішнім транзитом.

Таке порушення тягне за собою накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 17000 до 34000 гривень, з конфіскацією пального та транспортних засобів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині на підпільному виробництві "брендових" парфумів затримали 11 учасників банди. "Бізнесмени" налагодили незаконне масове виробництво контрафактної парфумерної продукції відомих світових брендів та поліграфічної пакувальної продукції до неї.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися